FlexVia | Ingrid Larik

Aanbod

Regelmatig geef ik workshops of lezingen, organiseer ik een paneldebat of cirkelgesprek, lanceer ik een coachtraject rond diverse aspecten van duurzame verandering (transformatie en transitie) als je onderneemt of samenwerkt met anderen. Soms met één of meerdere partners. Hier vind je een overzicht. Tot binnenkort!

Terug

Akemiyou & Flexvia | UpCircle Impact

16 & 17 januari 2024
09:00
Arboretum Kalmthout

DUURZAAMHEID, CIRCULAIRE ECONOMIE, REGENERATIE…JA NATUURLIJK

Ben jij die ondernemende mens die positieve impact écht in de wereld wil zetten. En die daarbij niet anders kan dan zichzelf zijn en blijven. Starter, oude rot in het vak of intrapreneur: het maakt niet uit in welke situatie of fase je zit.

Benieuwd naar een cross-over van coaching, living lab en netwerk waar duurzaam ondernemen centraal staat vanuit jouw drijfveren en essentie

Jouw bijdrage aan de realisatie van een maatschappij en economie waar iedereen kan en mag floreren.

#warewinst #mvo #persoonlijketransformatie #transitie

 

Een transformatief netwerk, een plek om je thuis te voelen

Herkenbaar ?

 • Ervaar jij eenzaamheid als ondernemer? 
 • Vraag je je af of je engagement authentiek is? En hoe je authentiek blijft ?
 • Bereik je het beoogde effect? Of verlang je efficiënter én zielsgedreven te functioneren?

 

Maak deel uit van ons lerend netwerk, living lab 

UpCircle Impact is een ondersteunend en uitdagend lerend netwerk en living lab van ondernemende mensen die inzetten op innerlijke groei én elkaar peer-to-peer ondersteunen in hun projecten. En waarbij we elkaar liefdevol durven uitdagen om vanuit ons volledige mens-zijn te leven.  

De aanpak is transformatief: we werken daarbij zowel individueel als in groep, hebben aandacht voor structuren en cultuur, in een mix van offline én online bijeenkomsten, gefaciliteerd en zelforganiserend.  Een circulair traject waar we durven verstillen om beter te kunnen versnellen.

We integreren de #IDGs in ons traject - #zijn  #denken #verbinden  #samenwerken #actie  en werken vanuit het transformatiekader van #TheoryU.  Systemisch en non-lineair.

Wat jij eruit kan halen

Waar wij op mikken, samen jou én de anderen:

 1. Herstelgroei realiseren met jouw ecosyteem als hefboom. Je eigen kaf van het koren scheiden. Waar wil jij mee verder en waarmee niet meer? 
 2. Continu schakelen en bijsturen richting impact die je voor ogen hebt. Automatisering van het proces van aligneren, afstemmen tussen waar jij voor staat als persoon én je doel, je missie.
 3. Deel uitmaken van een ecosystemisch netwerk waarin jouw meerwaarde wordt erkend en gerespecteerd. 

 

Kortom

 • In relatie gaan met de juiste mensen, organisaties en bedrijven die jou versterken, aanvullen, vleugels geven, uitdagen, tot steun zijn....
 • En zelf de kracht van je ecosysteem durven benutten en samenwerken 
  • in complementariteit,
  • op basis van gelijkwaardigheid en zelfde waardengedrevenheid en
  • waar in gezond vertrouwen nieuwe diensten en producten gecocreëerd worden, net als de verdienmodellen (waardenruil). Vanuit een win-win-win: voor jezelf, de andere, ons ecosysteem.  

 

Klaar om in te schrijven?

Vrijblijvend kennismaken? Geef een seintje.

Ik luister graag naar jouw verhaal, denk met jou mee en vertel eerlijk of ik jou kan helpen.

Bel +32 473 73 25 88 of