FlexVia | Ingrid Larik

Aanbod

Regelmatig geef ik workshops of lezingen, organiseer ik een paneldebat of cirkelgesprek, lanceer ik een coachtraject rond diverse aspecten van duurzame verandering (transformatie en transitie) als je onderneemt of samenwerkt met anderen. Soms met één of meerdere partners. Hier vind je een overzicht. Tot binnenkort!

Terug

Festival van Verbinding | Commissie Groen Doen

26/09/2023
10:00
Hoboken

Loop Impact en Festival van Verbinding slaan handen in elkaar

Commissie Groen Doen

Zie voor programma en deelname op deze pagina.  Ik maak mee deel uit van het organiserende kernteam.

Stap voor één avond in de schoenen van onze politici en bepaal mee de duurzame toekomst van Vlaanderen! 👠 🌿

Laat je inspireren tijdens een avond vol uitdagingen, waarin we je politieke vaardigheden en duurzaamheidskennis naar een hoger niveau tillen.

Op de Commissie GroenDoen, georganiseerd door LOOP IMPACT en het Festival van Verbinding, krijg je bij aankomst een politieke partij toegewezen, compleet met hun standpunten over duurzaamheid. 🌍 Samen met de andere 'parlementsleden' maak je deel uit van een boeiende en interactieve commissie, waarin de fictieve setting zorgt voor een leerzame en dynamische ervaring.

De commissie GroenDoen wordt voorgezeten door een professionele improvisatieactrice - Evelien Den Tandt (Swiep) , die het gesprek tussen de 'parlementsleden' op gang brengt aan de hand van de standpunten van de verschillende partijen en de expertise van de panelleden. Moderator  van het expertenpanel ben ik zelf.

Voor en na de commissie kan je genieten van verfrissende drankjes aan de bar en kan je gezellig napraten met andere deelnemers die net als jij gepassioneerd zijn over duurzaamheid en politiek.

 

2 debatten:

  • mitigatie- adaptatie
  • green growth - degrowth
     

Meer weten ?  Neem een kijkje op de website. 


Klaar om in te schrijven?

Vrijblijvend kennismaken? Geef een seintje.

Ik luister graag naar jouw verhaal, denk met jou mee en vertel eerlijk of ik jou kan helpen.

Bel +32 473 73 25 88 of