FlexVia | Ingrid Larik

Aanbod

Regelmatig geef ik workshops of lezingen, organiseer ik een paneldebat of cirkelgesprek, lanceer ik een coachtraject rond diverse aspecten van duurzame verandering (transformatie en transitie) als je onderneemt of samenwerkt met anderen. Soms met één of meerdere partners. Hier vind je een overzicht. Tot binnenkort!

Terug

Leider in Verandering | inspiratiesessie 2023

23/02/2023
19:00
Antwerpen

Blik verruimen, perspectieven openbreken

Hoe omgaan met de complexe uitdagingen van vandaag ?  

Wij geloven dat alles start bij wie je bent en hoe je evolueert in het leven...door in interactie te gaan met andere mensen. Vanuit een open geest en met een open hart word je je steeds bewuster van de uitdagingen op economisch, sociologisch, ecologisch en spiritueel vlak.
 

Leider in Verandering zijn...een dubbele betekenis

  • Welke rol zie jij voor jezelf weggelegd als zinzoekende, ondernemende mens ? Welke positieve impact wil jij hebben?
  • Hoe wil jij ermee aan de slag gaan?  En wat houdt jou daarbij veerkrachtig en hoopvol?
 

Een interactieve sessie...en ook een kick-off

#futurefitleadership 

Dit is een leiderschapsverhaal.  Over zelf je lot in handen nemen...#futurefit zijn als mens en manieren bedenken die voor jou werken om  #duurzaam te leven en te werken.  Ons verhaal en jullie verhaal. 
 
Ook wij zijn gegroeid en wijzer geworden door in interactie te gaan, te experimenteren samen met anderen - complementair aan onszelf - en daaruit te leren, los te laten wat niet werkt en verder te co-creëren. En dan kennis en ervaringen te  delen...Peer2Peer...in een voortdurende wisselwerking en kruisbestuiving.
 

Samen op 'expeditie'

23 februari is meteen ook een kick-off van een reeks van interactieve lezingen, workshops....en we gaan met jullie in dialoog, leggen ons oor te luisteren en zetten daarbij al proevertjes van creatieve methodieken en dialoogvormen in die jou op een andere manier doen kijken naar uitdagingen en mogelijke belemmeringen.
  • Wat is #futurefitleadership? Hoe een Leider in Verandering zijn?
  • Waarom hebben we daar nu meer dan ooit nood aan?
  • Hoe je bewustzijn verruimen, je inzichten verdiepen en je perspectieven verbreden?
     

#TheoryU #actionlearning #experimenteren #creativearts #manifesteren #duurzaamlevenenwerken  #SDG #collectieveintelligentie #zebrabedrijven #betekeniseconomie #samens #designthinking #expressivearts #sociocracy3.0 #IDG #zinzoeker

 

Nieuwsgierig om meer te weten ?  Schrijf je dan nu in.

Klaar om in te schrijven?

Vrijblijvend kennismaken? Geef een seintje.

Ik luister graag naar jouw verhaal, denk met jou mee en vertel eerlijk of ik jou kan helpen.

Bel +32 473 73 25 88 of