FlexVia | Ingrid Larik

Uit liefde voor mens en aarde.

Ik help mensen en organisaties om hun eigen stem te vinden en te durven experimenteren op weg naar een generatieve economie, voor een sociaalecologisch verantwoorde toekomst.

Radicaal in denken, verbindend in doen

Liever dan hier een levensverhaal te schrijven, vertel ik daar liever over in een één-op-ééngesprek. Ik ben meer dan de optelsom van mijn ervaringen, opleidingen en werk in diverse sectoren. Het de dagelijkse gesprekken en ervaringen met mensen uit verschillende lagen van de bevolking, uit verschillende culturen die mij elke dag nog verrijken en verwonderen. Ik sta vandaag steeds bewuster in het leven en heb geleerd om wat mij niet langer dient los te laten
 
Ik kijk vandaag milder naar mensen en hun geweldige diversiteit. Tegelijk ben ik radicaler geworden: ik kijk naar de wortel (latijn: radix) van problemen en de brede context van uitdagingen (ecosysteemdenken).  Dat vraagt vaak om collectieve intelligentie, om de inbreng van belanghebbenden, om open innovatie en cocreatie.

Hoofd, hart en handen

Ik werkte lang puur cognitief, met modellen en methodieken. Maar sinds mijn coach- en mediatoropleiding en vooral toen ik Theory U ontdekte, leerde ik nog meer in te zetten op de verbinding met mijn hart en het ecosysteem van het leven.
 
Daarbij ontdekte ik dat elke kleine stap verandering in gang zet. En dat vele kleine stapjes samen tot grote veranderingen leiden. Daarvoor moeten we wel de handen in elkaar slaan en meer in dialoog gaan dan we vandaag doen. 

Tochtgenoot en bruggenbouwer

Vanuit een oprechte belangstelling voor en diep luisteren naar wat leeft, wil ik die dialoog stimuleren en zo bruggen bouwen om anders te organiseren, samen te werken en te ondernemen. 
 
Ik help mensen en organisaties om hun eigen stem te vinden en te durven experimenteren voor een meer generatieve economie en dus duurzame toekomst.  Ik vertel erover in dit interview

Hoe mag ik jou daarbij helpen?

Ontdek mijn aanbod en geef me een seintje voor een verkennend gesprek. We luisteren naar jouw uitdagingen en denken graag  met jou mee.
 
Lid  van ICF -  Uw Bemiddelaars  - Bemiddeling vzw