FlexVia | Ingrid Larik

Aanbod

Regelmatig geef ik workshops of lezingen, organiseer ik een paneldebat of cirkelgesprek, lanceer ik een coachtraject rond diverse aspecten van duurzame verandering (transformatie en transitie) als je onderneemt of samenwerkt met anderen. Soms met één of meerdere partners. Hier vind je een overzicht. Tot binnenkort!

Terug

Leider in verandering| Coachtraject -verduurzamen van je leven en werk

zater- of zondagen
te bepalen
Hoboken (A) of Heusden (OVL)

Wil jij je leven en werk "verduurzamen" en een postieve impact hebben op uitdagingen waar onze maatschappij voor staat ? Ben je ervan overtuigd dat het anders kan maar zoek je inspiratie, werkvormen, gelijkgezinden...om daar mee aan de slag te gaan ?  Dan is het  #leiderinveranderingtraject vast iets voor jou. Een traject dat vertrekt vanuit jouw drijfveren en aspiraties om van betekenis te zijn en een bijdrage te leveren aan meer mens- en welzijnsgerichte  organistaies en bedrijven. Met aandacht voor faire businessmodellen waarbij respect voor alle leven centraal staat. Tot de 7de generatie na ons. 

Jezelf en je organisatie verduurzamen

Modulair traject

Het is een modulair traject bedoeld voor iedereen die het heft in eigen handen wil nemen om vanuit zijn of haar “unieke zijn” een zinvol leven te leiden en een waardevol verschil te maken. 

Daarbij werk ik rond  de volgende modules en fundamentele “zijns” vragen:

 • Wie ben ik in mijn diepste essentie en wat heb ik te doen ? (2 sessies)

  • Welke waarden drijven mij ? Wat zet mij in beweging ?

  • Wat is mijn hoogste potentieel ? Welke positieve impact wil ik hebben ? 
    

 • Hoe kan en wil ik mijn ambities realiseren ? (2 sessies)

  • Hoe wil ik dit hoogste potentieel realiseren in mijn leven, projecten, werk, organisatie of onderneming ?  Hoe werkbaar is mijn werk en dat van anderen ? Welke structuren en werkvormen helpen mij daarbij ?  Hoe ga ik om met spanningen en conflicten ?

  • Wat ben ik bereid los te laten en wat heb ik nog nodig om vooruit te kunnen?  Welke partnerships dienen mij ?

 • Hoe implementeer ik dit in mijn leven en werk ? (1 sessie)

  • Hoe engageer en inspireer ik mensen en neem ik hen mee in mijn verhaal of ambities ? Hoe stimuleer ik hun eigenaarschap ?

  • Hoe zorg ik ervoor dat ik de juiste stappen blijf zetten ?  Hoe zet ik een transitieplatform op in mijn organisatie of bedrijf zodat de verandering niet dood bloedt ?

 

In beweging komen...

De rode draad in het programma is er één van duurzaamheid  - in de brede en ware zin van het woord : geen greenwashing! -   en verbondenheid met alle leven op aarde. Jij vindt dit belangrijk en wil dat het ook klopt voor diegenen met wie jij samenleeft en/of -werkt.  Het doel: een toonaangevend FutureFit leider en organisatie zijn ! Een zebrabedrijf gericht op samenwerking en organische groei

Wij vertrekken van het idee dat elke relatie, elke samenwerking  of onderneming een  win-win kan zijn.   Daarom werken we rond de 5 P’s  (#SDG of duurzame ontwikkelingsdoelstellingen) die elkaar versterken als ze met elkaar in balans zijn. 

Hoe dan ? Concreet zet ik daarbij het #EcoGood model in (instrumenten die ook kunnen ingezet worden zijn MVO Scan, Sustatool, BCorp...als jij daar al gebruik van maakt). Als raamwerk en toetsteen hanteer ik de "6 batterijen van verandering" (Vlerick).

#EcoGood staat voor een economisch model waarin het algemeen welzijn het uiteindelijke doel is.

4 kernwaarden staan daarbij centraal:

 • menselijke waardigheid
 • sociale rechtvaardigheid
 • ecologische duurzaamheid
 • democratische participatie

 

De vraag is wat jou de nodige energie geeft en in beweging  zet ?

   

Een win-win verdien- of businessmodel

Klaar om in te schrijven?

Vrijblijvend kennismaken? Geef een seintje.

Ik luister graag naar jouw verhaal, denk met jou mee en vertel eerlijk of ik jou kan helpen.

Bel +32 473 73 25 88 of