FlexVia | Ingrid Larik

Verandertrajecten

Verandering neemt vele vormen aan, dus is elk traject er één op maat. Toch komen sommige thema’s telkens terug. Deze verandertrajecten spelen daarop in en dragen bij tot een FutureFit organisatie.

Organisations are Conversations

Surft jullie organisatie op de golven van vandaag en vooral morgen? Hebben jullie 21ste-eeuwse vaardigheden onder de knie?

Alleen toekomstbewuste organisaties overleven. Start dus de dialoog over verandering en wendbaarheid. En veranker transitie in jullie DNA.

Conflicten zijn Kansen

Pak conflicten, spanningen of irritaties aan bij de wortel. Of voorkom dat ze jullie samenwerking ondermijnen. Nu of straks.

Het resultaat? Er wordt (opnieuw) gepraat. Mensen kunnen (terug) door één deur en werken samen. En jullie partnership of organisatie wordt conflictvaardiger.

Leiders in Verandering

Jouw sterkte als leider bepaalt welke richting je organisatie uitgaat. Zij transformeert mee als jij transformeert.

In dit traject ontwikkel je verbindend leiderschap, werk je aan je entrepreneurial spirit, krijg je formats om zaken anders aan te pakken en leg je de basis voor je legacy als leider.

FutureFitLab

Vraag je je af wie je bent en wat jouw bijdrage is in deze wereld? Wil je inzetten op sociaal- ecologische verandering, een generatieve economie?

Krijg inzichten. Design prototypes. Vind een klankbord voor je vragen en ideeën. En een veilig nest dat jou aanvaardt met je dromen en angsten. Dat is FutureFitLab.