FlexVia | Ingrid Larik

FutureFitLab

Jouw speeltuin voor transformatie en innovatie.

Krijg inzichten. Transformeer jezelf. Bouw prototypes. Vind een klankbord voor je vragen en ideeën. En een veilig nest waar je gewoon jezelf mag zijn. Dat is FutureFitLab.

Handel jij vanuit toekomstbewustzijn?

Vraag je je als burger, professional, team of organisatie af waar je voor staat en wat jouw bijdrage is binnen je ecosysteem, de maatschappij? Elke verandering start bij jezelf, hoe groot je dromen en ambities ook zijn. Ben jij klaar voor de toekomst en haar uitdagingen?

In het FutureFitLab ga je door een transformatieproces en ontwikkel je een nieuwe visie op leven en werken vanuit de toekomst die zich aandient. Het transformatiekader van Theory U staat hierbij centraal en we zetten tal van bewezen werkvormen in, waaronder natuur en stilte. Ook doen we beroep op de 2BeFutureFit partners en ons netwerk.
  Ik wens iedereen een toegewijde coach en organisatieadviseur als Ingrid toe. Zalig om iemand kort bij te hebben die je inzicht en vaardigheid geeft.
  Diana Horemans, CrystalClearSkincare & CryoSaunaCenter
  De input die je me tijdens het coachingtraject meegaf, ervaar ik als zeer toepasselijk en bruikbaar in dagelijkse situaties. Je slaagt erin om snel aandachtspunten te detecteren, deze op een constructieve manier te beschrijven en me daar zelf over te laten reflecteren.
  Greet Joos, SD Worx

De resultaten? Moeilijk te voorspellen…

… en dat maakt het juist zo boeiend! Dit beloven we jou alvast:
 • Nieuwe inzichten in wie je bent en welke rol jij kan vervullen. Loslaten én verdiepen!
 • Een kader om te komen tot een prototype van bijv. je dienst, project of businessmodel.
 • Een klankbord voor je vragen en ideeën dat ook beschikbaar blijft na je traject.

Hier mag je op rekenen:

Sta er niet alleen voor | We mikken op cocreatie en boren collectieve wijsheid aan. Zo krijg je zicht op diverse invalshoeken en maak je meer kans op een duurzame oplossing. Bonus: je vindt een community van gelijkgestemden waarop je altijd kan terugvallen.

Krijg frisse inspiratie | ‘We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them’, zei Einstein al. Met nieuwe, bewezen methodes en inzichten maken we ruimte voor meer duurzame oplossingen vanuit toekomstbewustzijn. 

Kom thuis bij ons | Bij ons kan je jezelf zijn, met je angsten en dromen. Reken op een veilig nest dat jou aanvaardt als mens en professional. Vandaag, morgen en ook overmorgen. Samen.

Recente initiatieven en werkvormen

 • U-Lab Hub in Antwerpen (in het Emagine Center): een plek waar we sinds 2015 samenkomen voor o.m. de Massive Open Online Course (MOOC) van Theory U - een community van "change agents" die transitie begeleiden.  Ik maak in mijn eigen werk vaak gebruik van:
  • 3D-modeling, een creatieve werkvorm gebaseerd op het medicijnwiel om bredere en diepere inzichten te verwerven -zie o.a.  proever op  Happiness@Work.
  • Social Presencing Theater: 20 minute dance en Stuck-oefeningen - je lichaam als spreekbuis 
  • 4D mapping: een mix van Social Presencing Theater en opstelingswerk om - casegericht - stakeholderinzichten verwerven
 • Het ChancesToChange-bordspel, waarmee je je bewustzijn verruimt en nieuwe perspectieven aanboort. Zowel de "full vibration" als de versie voor organisaties. Individuele als teamtrajecten.  Digitaal en live.
 • De SALT/CLCP-methodiek ‘Impact through appreciation’ waarin je leert hoe je mensen het geloof in eigen kunnen en samenwerken (terug)geeft.
 • De IDGs - of inner development goals zijn als leidende principes bij de persoonlijke transformatie om de stappen of transitie  naar meer duurzaam, regeneratief leven en werken te vergemakkelijken en verdiepen.
 • UpCircleImpact - een traject voor ecopreneurs en purposegedreven mensen - een vorm van #FutureFitLab - een samenwerking met Celine Berckmoes van #Akemiyou - vanaf januari 2024

Met welke uitdaging wil jij aan de slag?

Geef ons een seintje voor een verkennend gesprek. We luisteren graag naar wat jou bezighoudt.

Bel +32 473 73 25 88 of