FlexVia | Ingrid Larik

Aanbod

Regelmatig geef ik workshops of lezingen, organiseer ik een paneldebat of cirkelgesprek, lanceer ik een coachtraject rond diverse aspecten van duurzame verandering (transformatie en transitie) als je onderneemt of samenwerkt met anderen. Soms met één of meerdere partners. Hier vind je een overzicht. Tot binnenkort!

Terug

Festival van Verbinding | Blikfabriek Hoboken

01/09/2023
10:00
Hoboken

3-daags Festival- kick-off festivalmaand

Vrijdag-zaterdag-zondag 1,2, 3 september

Zie voor programma en deelname op deze pagina.  Ik maak mee deel uit van het organiserende kernteam.

Tijdens het Festival van Verbinding in de Blikfabriek brengen we een eigen programma met topsprekers, workshopgevers...kan je een een wandeling meepikken van Natuurpunt, zijn er creatieve momenten te beleven, zijn er filmvoorstellingen, een Open Mic waar talentvolle jongeren hun ding kunnen doen...voor elk wat wils.

De vrijdag staat overdag in het teken van positieve , duurzame en zichtbare impact genereren en start met een wandeling. Al wandelend onstaat creativiteit, rust en verbinding met jezelf, de andere, het leven..Het late namiddag- en avondprogramma focust op positieve gezondheid. Zorgen dragen voor jezelf, de ander(en)..is een basisvoorwaarde.

Zowel persoonlijke ontwikkeling als ondernemen - als ondernemer of initiatiefnemer, drijvende kracht in een organisatie , bedrijf of commons - staan centraal.  Alles start bij de #persoonlijketransformatie van jezelf als mens. Ontdekken wat voor jou essentieel is en hoe jij op jouw unieke wijze kan bijdragen aan een meer duurzame en warme samenleving.  Het is dus ondernemen of ondernemend zijn vanuit je mens-zijn, in verbinding met alle leven op alle aarde. Een triade.

De zaterdag heeft als hoodfthema #andereconomie en hoe positieve impact genereren.  Die dag staan ook een verbindingstafel (Petter Metten) en een paneldebat  op programma (ikzelf).

En de persoonlijke ontwikkeling - de focus op competenties die nodig zijn om meer in verbinding te staan met jezelf, de andere, je team, de organisatie - staat dan prominenter zondag op programma.  Zelf geef ik er ook een workshop: omgaan met spanningen en conflicten als je samenwerkt in ecossytemen of samenwerkingsverbanden.

Meer weten ?  Neem een kijkje op de website. 

 


Klaar om in te schrijven?

Vrijblijvend kennismaken? Geef een seintje.

Ik luister graag naar jouw verhaal, denk met jou mee en vertel eerlijk of ik jou kan helpen.

Bel +32 473 73 25 88 of