FlexVia | Ingrid Larik

Aanbod

Regelmatig geef ik workshops of lezingen, organiseer ik een paneldebat of cirkelgesprek, lanceer ik een coachtraject rond diverse aspecten van duurzame verandering (transformatie en transitie) als je onderneemt of samenwerkt met anderen. Soms met één of meerdere partners. Hier vind je een overzicht. Tot binnenkort!

Terug

Leider in Verandering | ChancesToChange - online traject

op vraag| 2024
af te spreken
digitaal

Leven en ondernemen vanuit je innerlijke drive/kompas

Welke impact wil jij hebben?

  • Welke rol zie jij voor jezelf weggelegd als zinzoekende, ondernemende mens ? Welke positieve impact wil jij hebben?
  • Hoe wil jij ermee aan de slag gaan?  En wat houdt jou daarbij veerkrachtig en hoopvol?
Met deze en andere vragen gaan we aan de slag in een één-op-één (online) coachtraject. #futurefitleadership
 
Dit is jouw leiderschapsverhaal.  Over zelf je lot in handen nemen, #LeiderinVerandering zijn. Niet alleen, maar in interactie met diegenen die mee duurzame verandering willen. Jouw intentie is de drijvende kracht. Samen sterker.
 

Nieuwsgierig om meer te weten?  Bel me op of  schrijf je nu in en we spreken verder concreet af.

ChancesToChange bordspel als medegids

In deze sessies gebruik ik zowel de full vribration als de organisatieversie van het bordspel. In dit spel zitten verschillende methodieken en visies verweven die te maken hebben met een economie gebaseerd op waardecreatie en regeneratie, waar aandacht is voor organisatieontwikkeling en persoonlijk leiderschap...een ontwikkelingsgerichte en dialogische benadering waar de spirituele dimensie niet ontbreekt. ' Spiritualiteit' als in je verbonden weten met alle leven op aarde en daarnaar handelen. Als deel van een groter geheel,  een 'wij' als in een ecosysteem waarin we  elkaar nodig hebben, aanvullen, versterken, ondersteunen... Waarbij  jij jouw potentieel ten volle kan en durft inzetten.

Dat weerspiegelt zich in de blauwe kaarten die een appèl doen op je hoogste potentieel of de gele kaarten die intunen waar jouw energie naartoe gaat als je actief bent in het collectieve veld, in de maatschappij en in interactie gaat met anderen: jouw werkomgeving, onderneming, de samenleving, je buurt, je gezin ...Is er sprake van een balans die jou toelaat te blijven doen wat je hebt te doen en zinvol bij te dragen aan de maatschappij? Op welke manier dan ook.  Vanuit vrijheid en verantwoordelijk zijn.  Alleen én samen.  Autonomie in verbondenheid. Vanuit je essentie, je ziel.

En er zijn de de mediatieve stiltes naargelang de kleur op de dobbelsteen die je gooit: je lichaam spreekt een eigen taal.  En er zijn de groene en oranje kaarten met reflectieve vragen die je met jezelf en je situatie confronteren.  Om dieper te graven en perspectieven te verbreden. Jouw verstand is er om de samenhang te spotten, hefbomen en te zien en knopen te ontwarren.

Een medegids dus in de dialoog die wij voeren.  Een dialoog waarbij luisteren heel belangrijk is, en waar tijd en ruimte is om te voelen. Jouw lichaam is een spreekbuis, een bron van innerlijke wijsheid.

Wij werken samen, op basis van gelijkwaardigheid. De interactie, de kwaliteit van onze relatie is de basis voor verdieping, verbreding en verheldering van want nu is.

#bewustzijnsgerichtecoaching #embodiement #futurefitleiderschap #positieveimpact #transformatie #transitie

onderdeel van het ChancesToChange dialoogspel- gele kaarten weerspiegelen onze rol in het collectieve veld (de maatschappij, het bedrijf of de organisatie waarin we actief zijn, de buurt, onze familie en gezin...)

Klaar om in te schrijven?

Vrijblijvend kennismaken? Geef een seintje.

Ik luister graag naar jouw verhaal, denk met jou mee en vertel eerlijk of ik jou kan helpen.

Bel +32 473 73 25 88 of