FlexVia | Ingrid Larik

Inspiratie

Hier vind je diverse soorten inspiratie. Blogs met inzichten uit mijn werk. Vlogs waarin ik een theorie of concept toelicht. Commentaarstukken over inspirerende mensen en organisaties. Verwijzingen naar interessant bronmateriaal. Ook op Linkedin en Facebook publiceer en reageer ik. In interactie leren we van elkaar!

Filter inspiratie op:

Leider in Verandering | Manifestatiecirkel

2024/04/07 |

Manifestatiecirkel, Positieve impact

Een jaartraject voor solopreneurs, (sociale)ondernemers, vrije beroepers, i trekkers van initiatieven...die met gelijkgestemden al prototyperend hun ambities in de wereld willen zetten,: duurzaam en vanuit hun zijn.

Terug

Wat is een Manifestatiecirkel ?

Een mix van peer2peer coaching, lerend netwerk, ondernemerslab

Lang nagedacht over de naam.  Een 'cirkel' dus.  Een cirkel van getrouwen die met elkaar  op pad gaan, bereid zijn elkaar te leren kennen en in vertrouwen met elkaar op expeditie te gaan.  Meer dan een mastermind dus- want dat laatste legt té veel de naddruk op denken...en het is veel meer dan dat.   We zoomen in dat traject nadrukkelijk in op wat jou persoonlijk drijft en wat jij  nodig hebt om jouw ondernemers- of intrapreneursambities te realiseren.  Alleen of met anderen. 

Het is een #leiderinverandering traject én maakt ook deel uit van het  #FutureFitlab waar we expliciet aanhaken bij de #IDGs  of 'inner development goals'.  Omdat we geloven dat alles start bij persoonlijke transformatie, drive én doorzettingsvermogen.  We zetten dan ook verschillende werkvormen in die een appèl doen op  een mix van mindset en noodzakelijke competenties om duurzaam te handelen.  Focus dus op 5 domeinen die we als rode draad doorheen het hele  traject weven en voor ieder van ons verschillend zal zijn.  Wat hebben we al in huis en zijn we sterk in ?  Waar is er nog groei- en leermarge op vlak van: ZIJN  - KRITISCH DENKVERMOGEN  - VERBINDEN MET JEZELF EN ANDEREN - SAMENWERKEN - DOEN!..
 

Ben jij diegene die we zoeken ?

Ben jij een solopreneur, sociale ondernemer, vrije beroeper, kmo-zaakvoerder of trekker van initiatieven in jouw organisatie  die duurza(a)m(er) wil ondernemen en leven. Mens en milieu in evenwicht.  Met een verdienmodel dat daarmee klopt. 

 
👀 Wij zoeken gedreven mensen - met een open geest en open hart - die mee op expeditie willen met ons gedurende een jaar.👀  en die niet bang zijn van een innerlijke roadtrip, die impact willen hebben en spijkers met koppen willen slaan. 

Jij bepaalt wat je inbrengt aan dromen en ambitie In de Manifestatiecirkel ..en wij zijn allen elkaars inspiratie- en klankbord, delen in complementariteit kennis en ervaring, contacten en netwerk. En durven experimenteren, samen prototyperen...met uitbreiding van de cirkel wanneer dat nodig is.Wat mag je verwachten ...

Ja, er is een ruw draaiboek en programma. Een structuur waarinbinnen we samen experimenteren, initiatief nemen....Het is een combi van 5 livebijeenkomsten (een dag), 3 ervaringsuitstappen en 5 online bijeenkomsten. Tussentijdse uitwisseling is mogelijk.  We bieden een platform, werkvormen en methodieken facilteren de bijeenkomsten.

p.s. het 'gekleurde gelaat-?'  Dat staat voor de schakering aan ideeën, visies, competenties, talenten...die wij allen in ons hebben en die in interactie anders, zachter, dieper... gaan kleuren. Naargelang de context, de omstandigheden, de cultuur.....Hoe inclusief zijn we ? Hoe creatief?...
 

#duurzaamverdienmodel #futurefitleadership #betekeniseconomie #soulbranding #zinvollebijdrage #awarenessbasedaction #cirkelvanvertrouwen #zichontvouwendemogelijkheden #expressievekunst #ecosysteemdenken #chancestochange #SDGs #IDGs #zebrabedrijf #dekrachtvansamenwerking
 

Wie faciliteert ?

Manifestatiecirkel

FutureFit Lab

 • Ingrid Larik en partners #ulab community
 • op uitnodiging wie erbij hoort op dat moment

 

Praktisch

 • eerst een kennismakings- of intakegesprek
 • we starten met een live bijeenkomst - 1ste cirkel start ten vroegste september 2024
 • 10 maandelijkse online bijeenkomsten in groep
 • toegang tot een leer- en uitwisselingsplatform
  • tussentijdse individuele afstemming mogelijk (tot 1uur per maand)
  • op afroep: organiseren van collectieve brainstorms, Dialoogtafels, Prototypelab, bedrijsf- of andere bezoeken...you name it, wij organiseren het :-)
  • inzetten van netwerk en contacten
  • ...
Hier zie je onze kleine maar fijne groep bij de check-in van een zaterdag.
Blauwe kaart nr 19- ChanceToChange bordspel - organisatieversie2.0
Ik help mensen en organisaties om hun eigen stem te vinden en te durven experimenteren voor een meer generatieve economie en dus duurzame toekomst. Veranker transitie in je DNA, kom tot dialoog en transformeer jezelf of je organisatie. Het doel? Een FutureFit mens en organisatie.
Ingrid Larik • bruggenbouwer