FlexVia | Ingrid Larik

Workshops

Regelmatig geef ik workshops rond diverse aspecten van verandering en samenwerking, alleen of samen met één of meer partners. Hier vind je een overzicht. Tot binnenkort!

Terug

U.Lab hub Antwerpen & Regio Gent

19/09/2020
9.30
De Corridor

5 zaterdagen - fysieke bijeenkomsten in De Corridor | Wetteren

(indien Coronamaatregelen dit niet toelaten - online via Zoom)

U.Lab hub |Wetteren - MOOC Theory U 20209  

Inschrijven kan via deze weg of via de Facebookpagina

Theory U is een model voor fundamentele verandering, een procesmodel voor vernieuwing en transformatie van mens en organisatie. Het is méér dan een theorie. Een U-aanpak omvat een diepgaande beweging, zoals in de letter U, vandaar de naam. Wanneer je werkt met Theory U buig je de complexe vraagstukken van deze tijd om naar wezenlijke veranderingen. Je benadert je vraagstuk op meerdere niveaus van betrokkenheid; het gaat niet alleen om ‘het probleem oplossen’. 

Je werkt vanuit een verbinding met jezelf, met anderen en met alle aspecten die met de vraag samenhangen. Het proces bewerkstelligt een verdieping van het bewustzijn van alle betrokkenen en het benutten van wijsheid uit het onbewuste. Het U-proces brengt deelnemers daarmee in contact. Het gaat verder dan het handelen alleen. Het komt voort uit intuïtief weten, co-creatie en collectieve wijsheid. Juist dát deel is essentieel voor fundamentele verandering en duurzame oplossingen.

Zie voor meer info over de MOOC zelf op deze pagina https://www.edx.org/course/ulab-leading-from-the-emerging-future

En kijk onder Inspiratie op mijn website 

Klaar om in te schrijven?

Vrijblijvend kennismaken? Geef een seintje.

Ik luister graag naar jouw verhaal, denk met jou mee en vertel eerlijk of ik jou kan helpen.

Bel +32 495 91 55 98 of