FlexVia | Ingrid Larik

Workshops

Regelmatig geef ik workshops rond diverse aspecten van verandering en samenwerking, alleen of samen met één of meer partners. Hier vind je een overzicht. Tot binnenkort!

Terug

Dare to Emagine...2023

28/12/2022
09:30
Antwerpen

Dare to Emagine…2023

Tijd nemen voor jezelf, "witte ruimte"  om eens afstand te nemen van de dagelijkse hectiek, in te voelen, na te denken,... over waar jij je focus op wil leggen in 2023.  Hoe jij als bevlogen burger, zinzoekende jongere,  intrapreneur of ondernemer-activist jouw unieke bijdrage kan manifesteren in 2023. Vanuit een krachtige intentie.

Zonder het hele programma in detail te verklappen zullen we:

  • In de voormiddag zullen we inzoomen op jouw plek vandaag binnen het maatschappelijke veld waarin we leven, leren, werken, wonen, boeren,  ondernemen… Via een 3D-oefening (methodiek uit MOOC Theory U) waar we elkaars klankbord zijn en onze perspectieven open trekken, in combinatie met het ChancesToChange-spel. Om tot jouw intentie te komen. De kracht van intentie mag niet onderschat worden.
     
  • In de namiddag gaan we dan creatief aan de slag met wat er opborrelt aan ideeën en inzichten….en zal dit uitmonden in een “vision board” : een collega met beeld en tekst, een krachtige tekening  of schilderij, een stuk (slam)poëzie of songtekst ... wat er bij jou past en zich aandient. Jouw kompas voor 2023.

We maken voldoende tijd voor individuele reflectie, frisse lucht happen buiten en eindigen met een 1ste stappenplan.

 

Durf jij jezelf uit te dagen, schrijf je dan nu in.

 

Klaar om in te schrijven?

Vrijblijvend kennismaken? Geef een seintje.

Ik luister graag naar jouw verhaal, denk met jou mee en vertel eerlijk of ik jou kan helpen.

Bel +32 495 91 55 98 of