FlexVia | Ingrid Larik

Workshops

Regelmatig geef ik workshops rond diverse aspecten van verandering en samenwerking, alleen of samen met één of meer partners. Hier vind je een overzicht. Tot binnenkort!

Terug

FutureFit by design: hoe pak je dat aan?

19/05/2020
09:00
Herzele
Zoek je innovatieve manieren om jezelf en anderen klaar te maken voor de "Day after Tomorrow"(P. Hinssen) of om organisaties te "re-inventen" (F. Laloux)? Hou je van een grensverleggende en natuurlijke aanpak? Geloof je erin dat jij een rol op te nemen hebt als professional? En dat er een mens- en teamgerichte transitiefase en -aanpak nodig is? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Co-creatie en natuur voor een innovatieve aanpak

Hoe 'FutureFit' ben jij als organisatie, als leider? In complexe tijden van digitale transformatie, vergrijzing, War for Talent, is de roep naar meer duurzame, regeneratieve businessmodellen en transitiecoaching groot.

We geloven dat zowel sterke directies & directieteams, als HR-directies & HR teams de spil van verandering en transformatie zijn.  Zij kunnen een transitieplatform creëren om hun organisatie in beweging te zetten en om iedereen die erbij betrokken is mee in het bad van de transformatie te trekken. Voor een meer duurzame manier van (samen)werken.​

Wat mag je verwachten?

  • Een plek in de natuur, even weg uit de vertrouwde omgeving, waar je kan herbronnen in een team van gelijkgestemden
  • Momenten om nieuwe methodieken te leren en zelf een innovatieve aanpak te ervaren
  • Inspirerende gesprekken over disruptieve competenties om van daaruit anderen te kunnen inspireren/ adviseren
  • Verbreding van je horizon en verheldering van je eigen transformatieproces en je rol in dit veranderingstraject

Focus en thema's die aan bod komen?

We verduidelijken je het 3 horizon denken van B. Scharpe en zoomen in op de bewustzijnsniveaus van R. Barrett. We brengen beide perspectieven op een unieke manier bij elkaar in een praktijkgerichte transformatieaanpak, geïnspireerd door Theory U.

We maken een onderscheid tussen verandering, transitie en transformatie. We gaan actief aan de slag om voor jezelf een Horizon 3 te definiëren en een invulling te geven aan een strategische Horizon 2: hoe aanpakken ? We zetten hierbij o.a. in op opstellingswerk in de natuur.

We leren je de techniek van de 3-D mapping. We maken gebruik van de kracht van de natuur en transformatiemethodieken zoals wandelcoaching en verbindende dialoog- en werkvormen. We maken de vertaalslag naar een teamaanpak.

Doelgroep?

Directies, leidinggevenden, HR experten, consultants, coaches, facilitators en andere beroepen in dezelfde lijn. Professionals met interesse in een innovatieve en natuurlijke aanpak.

Wees er vlug bij want het aantal plaatsen is beperkt en het wordt een onvergetelijke ervaring!

Klaar om in te schrijven?

Vrijblijvend kennismaken? Geef een seintje.

Ik luister graag naar jouw verhaal, denk met jou mee en vertel eerlijk of ik jou kan helpen.

Bel +32 495 91 55 98 of